YOU CAME HERE FOR A REASON

PALVELUT

BOSSWOMAN TYÖKIRJA

BOSSWOMAN TYÖKIRJAN avulla pääset viettämään hetken itsesi kanssa ja eteenpäin oman intohimon ja unelmien kartoittamisprosessin kanssa. Pääset luomaan tehtävien avulla arjen, jossa ei tarvitse viikonloppua ja kesälomaa odotella. Pääset luomaan juuri sinunnäköistä elämää ja ottamaan askeleita kohti unelmiasi. Tällä työkirjalla voit mahdollisesti säästää elämästäsi useita vuosia suunnattomalta harhailulta. Olen opiskellut vuosia ja käyttänyt tuhansia euroja rahaa oppiakseni näitä asioita, joita olen luonut hyvin yksinkertaiseen muotoon tähän työkirjaan. Tällä oppaalla olisin itse myös aikoinaan luultavasti välttynyt kymmenien tuhansien eurojen opintolainalta ja väärään alaan kulutetuilta opintovuosilta.

Olen koonnut työkirjaan kaikista toimivimmat tehtävät, jotka ovat eniten auttaneet minua ja ihmisiä, joita olen aikaisempien vuosien aikana auttanut ja mentoroinut oman jutun löytämisen suhteen. Viime vuonna kiersin kirjaimellisesti Suomen ympäri Studentumin kanssa auttaakseni ihmisiä kartoittaamaan omia vahvuuksiaan lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla.

Hinta: 30e + postikulut.

Verkkokauppaani pääset tästä alla olevasta linkistä:

www.holvi.com/shop/laurrenna/

BOSSWOMAN TYÖKIRJA E-VERSIONA 

Hinta: 17,90e

Osta E -versiona työkirja täältä.

VERTAISTUELLINEN ITSETUNTOA KÄSITTELEVÄ RIITÄN BY LAURRENNA TYÖKIRJA ON NYT MYYNNISSÄ!

 

RIITÄN BY LAURRENNA INSPIRAATIO/TÄYTTÖVIHKO SISÄLTÄÄ:

👉Tarinani vessaantyönnetystä koulukiusatusta tytöstä – Bosswoman yrittäjäksi ja sen matkan aikana tulleista arkisista ajatuksista ja oivalluksista. Ajatuksista, jotka ovat liittyneet niin itsetuntoon liittyvien haasteiden, riittämättömyyden, anteeksiantamisen kuin täydellisyyden tavoittelunkin pyörteissä kieriskelyyn.

👉Kerran kuukaudessa täytettävät sivut, jotka on omistettu hyvän huomaamiselle sinussa itsessäsi, elämässäsi ja toisissa ihmisissä

👉Kiitollisuuspäiväkirja + Kuukauden kohokohdat + Opin tässä kuussa -täyttösivut

👉Mielen päällä iltaisin, kun uni ei tule -täyttösivut vapaaseen tajunnanvirtaan

👉Self love power page -kaikki hyvä sinussa, Self love in action – näin osoitan rakkautta itseäni kohti sekä Giving back to the world -näin jaan rakkautta ja hyvää eteenpäin täyttösivut

👉Suunnittelupohja oman viikon suunnitteluun

👉Suunnittelupohja oman talouden hallitsemiseen

👉Läsnäoloharjoitus à la Laurrenna

👉Pääsyn WEBINAARIRYHMÄÄN, jossa jutellaan teidän kanssa livesessioissa tasaisin väliajoin teitä kiinnostavista teemoista ja voidaan ihmetellä elämää yhdessä. Ryhmän nimi lukee tiedostossa, joka tulee sähköpostiisi kuitin mukana.

 

Hinta: 30 e + postikulut. 

Osta työkirja täältä.

LÖYDÄ VAHVUUTESI JA MENESTY 5 VK TEHOVALMENNUS

Seuraava tehovalmennus alkaa 2021 keväällä. Tarkemmat tiedot päivittyvät tammikuussa 2021.

Oletko hukassa omasta suunnastasi? Ei hätää. Tämä tehovalmennus on juuri sinulle, joka haluaa kartoittaa omaa potentiaaliaan, vahvuuksiaan ja omaa suuntaansa.

Tässä 5 viikon tehovalmennuksessa tapaamme kerran viikossa Zoomissa muiden ryhmäläisten ja valmentajan eli minun kanssa. Käymme läpi ja ideoimme sitä, miten oma potentiaalisi voisi kukoistaa eri paikoissa, miten voisit hyödyntää vahvuuksiasi tämänhetkistä tilannetta paremmin ja luoda myös uraa vahvuuksiesi ympärille.

Miten onnistuin luomaan harrastuksestani ja intohimostani +40 000e lyhyessä ajassa myyntiä tuoneen busineksen? Miten tämä voi olla mahdollista myös sinulle?

HINTA: 129 e.

Voit maksaa myös 1-3 erässä. Jos haluat erämaksun, laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@laurrenna.fi

BUILD YOUR OWN EMPIRE VALMENNUS

Haaveena yrittäjyys? Haluatko tuotteistaa oman potentiaalisi täyteen kukkaan yrityksen muodossa mutta et oikein tiedä miten? Älä huoli. Olet nyt oikeassa paikassa. Autan sinua oman brändisi muodostuksessa ja ensimmäisten esteiden ylityksessä niin, että pääset erinomaiseen vauhtiin yrityksesi alkutaipaleella.

Kenelle valmennus sopii?

  • Yrittäjyyttä pohtivalle
  • Aloittelevalle yrittäjälle
  • Jo toimivalla yrittäjälle, joka haluaa selkeyttä omaan tekemiseensä

Valmennus sisältää:

-2h sparraus valmentajan (Laurrennan) kanssa. Mahdollista myös varata (2 x 1 h) aika. Otan heti ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä kaikkiin valmennettaviin sähköpostitse sopivan ajan sopimiseksi. Sparraukset tehdään joko face to face tai puhelimitse.

– Sähköpostituki ja ohjeistus

– Bosswoman työkirja (pdf) sekä kirjallisessa muodossa postin kautta toimitettuna

– Lähtökartoitus (pdf) sekä kirjallisessa muodossa postin kautta toimitettuna

– Yrityksen toimintasuunnitelma, jonka pohjalta sinun on helppo lähteä viemään omaa toimintaasi ja yritystäsi eteenpäin

HINTA: 297 e.

Voit maksaa myös 1-3 erässä. Jos haluat erämaksun, laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@laurrenna.fi

Valmennukseen voit hypätä mukaan milloin tahansa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

GET THE DREAM JOB VALMENNUS

Kaipaatko apua ja inspiraatiota unelmiesi työn löytämisessä? Haluaisitko löytää työpaikan, jossa työympäristö tukisi sinun potentiaalin kasvamista todelliseen kukkaansa? Tarvitseeko CV:si, Linkedin profiilisi ja työhakemuksesi päivitystä ja uutta designia tähän päivään? Jos vastasit kyllä, niin autan sinua enemmän kuin mielelläni nappaamaan käsiisi unelmien työpaikan.

Kenelle sopii:

Jokaiselle naiselle, joka kaipaa apua työnhakuun ja sen eri vaiheisiin.

Valmennukseen sisältyy:

-2h sparraus valmentajan (Laurrennan) kanssa. Mahdollista myös varata (2 x 1 h) aika. Otan heti ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä kaikkiin valmennettaviin sähköpostitse sopivan ajan sopimiseksi. Sparraukset tehdään joko face to face tai puhelimitse.

  • Sähköpostituki ja ohjeistus
  • Bosswoman työkirja (pdf) sekä kirjallisessa muodossa postin kautta toimitettuna
  • Lähtökartoitus (pdf) sekä kirjallisessa muodossa postin kautta toimitettuna

-Työnhaun toimintasuunnitelma, jonka pohjalta sinun on helppo lähteä viemään omaa toimintaasi eteenpäin.

(Sis. CV -design, työhakemuksen pääpiirteiden läpikäynti, työhaastatteluun valmistautuminen yms.)

HINTA: 297 e. Voit maksaa myös 1-3 erässä. Jos haluat erämaksun, laita minulle sähköpostia osoitteeseen info@laurrenna.fi

Valmennukseen voit hypätä mukaan milloin tahansa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

BOSSWOMAN TAPAHTUMAT

Tällä hetkellä koronatilanteen vallitessa emme järjestä tapahtumia muuten kuin verkossa. Tiedot tulevista tapahtumista saat Instagramista: @laurrenna sekä Holvin verkkokaupasta->www.holvi.com/shop/laurrenna/

YHTEISTYÖKAMPANJAT SOSIAALISESSA MEDIASSA

Sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: info@laurrenna.fi

Otan avosylin ja lämmöllä kysymyksiä ja ehdotuksia vastaan <3

YHTEYDENOTTO