YOU CAME HERE FOR A REASON

PALVELUT

BOSSWOMAN TYÖKIRJA 27,90

BOSSWOMAN TYÖKIRJAN avulla pääset viettämään hetken itsesi kanssa ja eteenpäin oman intohimon ja unelmien kartoittamisprosessin kanssa. Pääset luomaan tehtävien avulla arjen, jossa ei tarvitse viikonloppua ja kesälomaa odotella. Pääset luomaan juuri sinunnäköistä elämää ja ottamaan askeleita kohti unelmiasi. Tällä työkirjalla voit mahdollisesti säästää elämästäsi useita vuosia suunnattomalta harhailulta. Olen opiskellut vuosia ja käyttänyt tuhansia euroja rahaa oppiakseni näitä asioita, joita olen luonut hyvin yksinkertaiseen muotoon tähän työkirjaan. Tällä oppaalla olisin itse myös aikoinaan luultavasti välttynyt kymmenien tuhansien eurojen opintolainalta ja väärään alaan kulutetuilta opintovuosilta.

Olen koonnut työkirjaan kaikista toimivimmat tehtävät, jotka ovat eniten auttaneet minua ja ihmisiä, joita olen aikaisempien vuosien aikana auttanut ja mentoroinut oman jutun löytämisen suhteen. Viime vuonna kiersin kirjaimellisesti Suomen ympäri Studentumin kanssa auttaakseni ihmisiä kartoittaamaan omia vahvuuksiaan lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla.

Verkkokauppaani pääset tästä alla olevasta linkistä:

www.holvi.com/shop/laurrenna/

BOSSWOMAN URA- JA YRITTÄJYYSVALMENNUKSEN INTENSIIVIKURSSI 2020 by Laurrenna 06.04-31.05.2020 (8 viikkoa)

Mukaan pääsee vain pieni (max. 12 hlö) porukka, jotta saan panostettua täysillä ajallisesti jokaiseen henk. koht tasolla. Edellinen urakurssini myytiin loppuun alle viikossa.

Olen koonnut kurssiin kaikista toimivimmat tehtävät, jotka ovat eniten auttaneet minua ja ihmisiä, joita olen aikaisempien vuosien aikana auttanut ja mentoroinut oman jutun löytämisen, yrityksen perustamisen ja uran suhteen suhteen. Viime vuonna kiersin kirjaimellisesti Suomen ympäri Suomen uralähettiläänä Studentumin kanssa auttaakseni ihmisiä kartoittaamaan omia vahvuuksiaan lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla. Kurssilla on NLP -harjoitteita sekä poimintoja psykologian kuin kauppatieteidenkin opinnoista Suomen ja Ranskan yliopistoissa opiskelluista kokonaisuuksista, jotka liittyvät oman potentiaalin ja urapolun hahmottamiseen.

Kaikilla kursseillani on 100% tyytyväisyystakuu

Kaikki tämä sisältyy hintaan:

-8 viikkoa, jossa käsitellään kokonaisvaltaisen muutoksen avaimet sinun elämän 2.0 luomiseen kokonaisvaltaisesti urallasi.

-8 valmennusvideota ( normaalisti 1 puhetilaisuusesitys on hinnaltaan 500€-1000€ per keikka eli saat tässä 8 settiä todella edullisesti)

-Kirjalliset inspiroivat materiaalit ja tehtävät muutoksen tueksi -Viikkojen aiheet ohjelmassa ( mm.oma potentiaali/vahvuudet/ura/unelmat/motivaatio/uskomukset/parempi arkiajattelu/elämän puhdistus kokonaisvaltaisesti turhista vaatteista/tavaroista/kaikesta siitä mikä ei enää palvele arkea)

-Vuosi käyntiin aivan uudella energialla -> 2.0 versio sinusta

-2 henkilökohtaista sparrausta/valmennussessiota haluamastasi teemasta, jossa syvennytään juuri sinun tarpeisiin. Autan sinua henkilökohtaisesti juuri sinun tarpeissa oli se sitten yrityksen suunnittelu/brändäys tai arjen muuttaminen konkreettisesti sinunnäköiseksi.

-Kirjalliset raportit sparrauksista ideoineen sinulle sähköpostiin -Jatkuva sähköpostituki

-FB ryhmä/ verkostoituminen/ omien onnistumisten ja ideoiden jakaminen /lisä työkalut /ideat minulta videoiden tueksi

-Bosswoman goodiebagin yhteistyökumppaneiden tuotteilla.

Valmennuksen voi maksaa myös 1-3 erässä.

Ilmoittautuminen:

www.holvi.com/shop/laurrenna/ / Jos haluat erämaksun, niin ilmoittaudu minulle sähköpostiini: info@laurrenna.fi

BOSSWOMAN TAPAHTUMAT

Bosswoman tapahtumassa pääset luomaan ja suunnittelemaan unelmiesi arkea ja inspiroitumaan life coach ja sairaanhoitaja Maija Haapasen ja ura- ja yrittäjyysvalmentaja Laura Mäntysen (@laurrenna) luennoista koko päivän ajan. Tutustut päivän aikana takuulla myös uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja pääset luomaan verkostoja, jotka voivat kantaa pitkälle elämään.

Seuraava tapahtuma Oulussa 21.03.2020 Hotelli Lasaretissa

klo 10-18:30

Ilmoittautuminen:

www.holvi.com/shop/laurrenna/

YHTEISTYÖKAMPANJAT SOSIAALISESSA MEDIASSA

Sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: info@laurrenna.fi

Otan avosylin ja lämmöllä kysymyksiä ja ehdotuksia vastaan <3

YHTEYDENOTTO