YOU CAME HERE FOR A REASON

MUUTOKSEN KÄRRYNPYÖRIÄ: MITEN KÄVI TYÖNHAUSSA?

Ensinnäkin kiitos jo tähän mennessä tulleista postausvinkeistä edelliseen raakakakun arvonta- postaukseen! Olette ihania ideoidenne kanssa ja palan halusta päästä toteuttamaan kaikki teidän toiveita ja omiakin ideoita! Jos et ole vielä käynyt osallistumassa arvontaan niin vielä on aikaa maanantaihin 20.6 asti !! 😉

Noniin ja sitten itse asiaan. Niin kuin aikaisemmin kerroin, olin työnhaussa PK-seudulla nyt hetki sitten. JA TORVENSOITTOA TITTIDIDII!!! Toissa päivänä sain sitten tiedon, että miut on valittu Punnitse & Säästän Espoon Tapiolan liikkeen vastuumyyjäksi! Voin kertoa, että olen tästä paikasta ihan äärettömän onnellinen, sillä rakastan kyseisen liikkeen tarjoamia tuotteita, asiakaspalvelutyötä, terveyshössötystä, myyntiä , markkinointia yms. Tämä työpaikka ei voisi siis paremmin sopia elämäntilanteeseeni. Olen jo pitkään halunnut muuttaa Etelä-Suomeen kokeilemaan siipiäni uusissa maisemissa ja en voi uskoa, että tämä muutto nyt todella tapahtuu tänä syksynä. Haluan tässä vaiheessa elämääni tehdä todellakin työtä, josta todella pidän ja joka ei vie yöuniani järjettömällä stressillä. Haluan, että minulla on vapautta ja aikaa treenaukselle, blogille ja muulle elämälle. Palkka ei ole minulle työnhaussa prioriteetti 1 vaan se, että haluan sängystä noustessani mennä tekemään työtä,  josta oikeasti nautin. Tässä työssä siis onnekseni yhdistyykin juuri rentous, ihanat tuotteet, rakastamani asiakaspalvelu, rupattelu pappojen kanssa ja kaikki minulle luontaiset jutut, joten kääk , tää on superia!! Toinen projektiluontoinen työ johon hain ”Brand Ambassodoriksi” selviää myöhemmin ja kerron siitä sitten lisää, jos se homma ottaa tuulta siipiensä alle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen pitkään ohikulkiessani katsonut Joensuusta Helsinkiin suuntavia junia haikein katsein ja miettinyt, että vielä joku päivä opintoni ovat tarpeeksi pitkällä, jotta voin pakata muuttolaatikot kasaan ja ottaa askeleen kohti tuntematonta. Tuntuu tänään ja tässä kyllä helvetin hyvältä, kun tietää mitä tuleman pitää.

Uskon, että tämä muutos saa aikaan minussa ajatuksia vielä vahvemmin siitä, että mihin suuntaan haluan jatkossa ammatillista osaamistani viedä. Viimeiset opintoni pyrin suorittamaan etänä, koska mitään läsnäolokursseja minulla ei enää ole jäljellä. Brändimarkkinointi, johtaminen ja myyntityö ovat vieneet kovasti mennessään mutta samalla tykkään myös sopimusjuridiikasta/ EU-oikeudesta/muotioikeudesta/kansainvälisyydestä  ja wellness-alasta. Ehkä jonain päivänä yrittäjänä pääsen yhdistämään nämä kaikki eri osa-alueet omaksi voimavarakseni mutta haluan elää ehdottomasti päivän kerrallaan. Jokainen työtehtävä ja opiskeltu kurssi opettaa aina jotakin , vaikka siinä hetkessä se tuntuisikin turhalta tai merkityksettömältä. Ainakin itselleni niin (siivoustyö, henkilökohtainen avustus, vaatteiden myynti kuin kaikki miljoonat muutkin tähän mennessä tehdyt eri pikkuduunit) ovat opettaneet joko ihmisistä tai elämästä jotakin hyvin merkityksellistä. Ja jos joku, niin se on erittäin rikastuttavaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Työt alkavat virallisesti syyskuussa mutta perehdytystä on jo aikaisemmin luvassa, joten kaikki arkisetkin vinkit asunnoista tai julkisista ovat erittäin lämpimästi tervetulleita kaltaiselleni maalaisjuntille. Paljon täytyy ensin myös painaa töitä ihan täällä Joensuussakin ennen kuin pääsen edes miettimään muuttoa mutta etukäteen suunnitellut asiat ovat jo puoliksi tehtyjä, joten siksi kaikki helppausvinkit ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Tällaisia uutisia tällä kertaa! Seuraavaksi ajattelin esitellä miun kevään lemppariostoksia urheiluvaatteista, meikkeihin, superfoodeihin yms. Jos tuotteita tulee kauhea läjä niin yritän jakaa aiheita vähän osiin ja tehdä osasta videon ja osasta pelkän blogi-kirjoituksen mutta katsotaan mitä saan kehiteltyä ;)!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Käykää osallistumassa raakakakku-arvontaan edellisesä postauksessa ja nauttikaa auringosta <3!

Ihanaa loppuviikkoa!

 

Rakkaudella,

Laura.2 thoughts on “MUUTOKSEN KÄRRYNPYÖRIÄ: MITEN KÄVI TYÖNHAUSSA?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *