YOU CAME HERE FOR A REASON

MOKKA- KOOKOS- CHIA – VANUKAS.

Aloitettuani työt Punnitse & Säästässä, ovat superfood sormeni alkaneet syyhyämään vähän aikaisempaa vilkkaammin. On ollut ihana päästä oppimaan lisää ravinnosta muilta ruokaexpertti työntekijöiltä ja ylipäätään myymälässä olevien hurjien tuotevalikoimien kautta.

Tänään kokeilin siis mokkaista chia vanukasta ja tuli kyllä superhyvää, joten jaan herkullisen reseptin myös nyt teidän kanssa. Tämä on todellinen kiireisten aamujen pelastus, jos vain jaksaapi tehdä mössön illalla valmiiksi jääkaappiin.

 

14087478_10210360053495670_198618517_o-1024x721

 

 

 

R E S E P T I  ( n. 2 henkilölle)

 

TARVITSET

Chian siemeniä  ( Foodin LUOMU ) 1,5 dl

Kahvia (jäähtynyttä)  n. 3-3,5 dl.

Kookos- tai mantelimaitoa 4 dl.

Kardemumma (omaun maun mukaan ripaus)

Kaneli (oman maun mukaan ripaus )

Vaniljatanko ( vaniljatanko on hyvin voimakas, joten itselläni ainakin riitti yhdestä tangosta puolet ) Eli vaniljatanko halkaistaan ensin puoliksi ja sitten keskeltä kahtia. Sisältä tulevat mustat siemenet heitetään sitten seoksen joukkoon makua antamaan.

Kookospalmusokeri / Agavesiirappi/ Vaahterasiirappi ( oman maun mukaan niin, että saa tarpeeksi makeutta seokseen)

 

KORISTEEKSI

 

Vaniljatanko

Kookoshiutaleet

Vaahterasiirappia

 

14152081_10210360053455669_1500590509_o-1

 

 

RESEPTI

 

1.Keitä kahvia n. 4 kupillista ja laita se jäähtymään.

2. Sekoita kookos/ mantelimaito, mausteet ja jäähtynyt kahvi keskenään

3.Makeuta

4. Lisää joukkoon Chian siemenet ja sekoita

5.Laita jääkaappiin turpoamaan mielellään ainakin noin 3-4 tunniksi. Sekoita puolessa välissä, jos mahdollista.

6. Koristele

7.Nauti.

Ps. Seuraavassa postauksessa kerron tarkemmin miten Helsinkiläis-elämä on lähtenyt minulla oikein käyntii! :–)

Rakkaudella,

Laura.



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *