YOU CAME HERE FOR A REASON

BOOTYFUL BUTT VIIKKO 3.

Kolmen viikon BOOTYFUL BUTT- haasteen viimeiset reenit jaloille tulevat tässä postauksessa. Eli tämän viikon jälkeen palataan taas viikko 1. ohjelmaan ja kierto alkaa alusta. Viikko 1. ohjelman löydät tästä ja viikko 2. ohjelman tästä.

img_6224

 

 

Tällä viikolla keskitytään pumppailuun. Tämän viikon harjoituksissa treenipainot saa vetää selvästi alemmaksi ja tarkoitus saada maksimaalisesti sitä verta sinne lihakseen. Jos, et ole ikinä ennen tehnyt tällaista treeniä niin suosittelen lämpimästi nyt testaamaan. Esittelen tässä nyt vain jalkoihin kohdistuvat pumppailut, mutta tämän viikon harjoitteissa tekisin itse myös selkä, olkapää/hauis, rinta/ojentaja treeneissä pumppaavalla tyylillä tämän viikon.

Tämä viikko on siis selvästi kevyempi kuin aikaisemmat viikot mutta ei mikään chillailu-viikko vaan hiki saa lentää. Muista vain pienentää treenipainot niin, että pystyt tekemään tarvittavan määrän toistoja.

 

img_6190

 

 

 

V I I K K O  3.

 

Reisiojennus 3 x  20

Jalkakyykky / etukyykky 3 x 20

Jalkaprässi 3 x 20

Reisiojennus jalka kerrallaan 3 x 20

 

Reisikoukistus maaten / istuen 3 x 20

Yhden jalan reisikoukistus 3 x20

SJMV / SJMV (suorinjaloin maastaveto)  kp 3 x 20

Reiden lähentäjät 3 x 20

 

Pohkeet istuen 3 x 20

Pohkeet seisten smithissä 3 x 20

 

Jos voimia riittää tämän harjoituksen voi tehdä 2 x tällä viikolla. Itselleni tosin riittää tämä yksi vallan mainiosti, kun muutenkin reenailen tällä hetkellä niin fiilis-pohjalta ja kehon tuntemuksia kuunnellen :)!

img_6338

 

 

Kertokaa ihmeessä kommentteja, jos olette testanneet tai kokeilleet tällaisia pumppaavia viikkoja, että miltä on tuntunut ! 🙂

 

img_6341

Muutoksen tuulia paljon miulla tässä tosiaan edessä. Saavuin Joensuuhun tänään Saimaan reissulta ja huomisen työpäivän jälkeen suuntaankin Jyväskylän ralleihin töihin ihanien tyttöjen kanssa, missä meneekin sitten koko loppuviikko työntouhussa! Sitten Helsingin muuttoonkaan ei olisi enää kuin reilu viikko. APUA.

 

Jännityksen sekaisin tuntein siis etiäpäin ;)!

 

Instagram / Snapchat : laurrenna

 

Rakkaudella,

Laura.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *