YOU CAME HERE FOR A REASON

MITEN SAADA UNELMIEN ELÄMÄ?

MITEN SAADA UNELMIEN ELÄMÄ?

Heippa rakkaat ystävät,

Viime aikoina mentaalivideoitani on kysytty erittäin paljon. Fitnessmalli.fi snäppiviikkoni sai niin (omalla mittapuullani mitattuna) valtaisan suosion   ( 135 389  näyttökertaa sivullani instagramissa) ja satoja yksityisiä viestejä snäpissä, että päätin alkaa tehdä enemmän videoita myös youtuben puolelle, jotta pystyisitte palaamaan näihin videoihin aina uudestaan ja uudestaan asioiden unohtuessa muistista.

Ensimmäinen mentaalivideoni käsittelee unelmien toteuttamisen rakennetta ja sitä miten pääset alkuun oman urasi tai haaveesi rakentamisessa yksinkertaisella tasolla. Inspiraationa videossa olen käyttänyt maailman menestyneimpien ihmisten tekniikoita ja videoita, jotka löytyvät myös videoni lähteistä.

 

 

Nauttikaa videosta ja laittakaa ihmeessä kaikkia mahdollisia aihe ehdotuksia tulemaan!

Seuraa minua:

snapchat/instagram/youtube: laurrenna

Rakkaudella,

Laura.2 thoughts on “MITEN SAADA UNELMIEN ELÄMÄ?”

  • Olet miettinyt paljon samoja asioita. Itse olen keskittynyt antamaan apua face-to-face coachauksella, josta moni on saanut elämälleen suunnan. Kai sitä voisi laajentaa myös online-valmennukseen.

    • Ehdottomasti suosittelen laajentamaan! kohta kaikki on onlinessa :)!ja hyvät visionäärit osaa ennustaa etukäteen jos sitä mitä monet eivät vielä osaa edes haluta <;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *