YOU CAME HERE FOR A REASON

HEI HEI MITÄ KUULUU !

HEI HEI MITÄ KUULUU !

 

En olekaan pitkään aikaan tehnyt tänne kunnollista kuulumispostausta. Joten tässä sellainen nyt tuleepi. Tällä hetkellä elämässä kaikki on oikeasti tosi hyvin. Varsinkin viime päivät oon ollut täynnä energiaa ja elämäniloa. Koko viime syksyn ja alkukevään jatkuneen epätietoisen ja tuskaisen ”potentiaalini -nukkuu”-ajatusmallin takkuamisen jälkeen,  tämä tunne tässä hetkessä tuntuu siis aivan helvetin hyvältä.

On ollut vaikeaa jotakin keskittyä yhteen asiaan ja miettiä, että mitä sitä elämältä oikeasti haluaa. Toisinaan oon nähnyt itseni business-naisena, konsulttina, HR- alan ammattilaisena työhyvinvoinnin/työoikeuksien parissa, EU-oikeuden ihmisoikeus-juristina, diplomaattina,  naistenoikeuksien lähettiläänä, psykologina,ravitsemusterapeuttina,  personal trainerina, life coachina ja mentorina…

Eniten on auttanut se, että oon saanut puhua näistä miun tuntemuksista ja ura-ahdistuksista perheen, ystävien ja mentoreideni kanssa. Olen tajunnut, että mulla ei hittosoikoon oo kiire yhtään mihinkään. Tai minne oikeastaan kiirehtisin ? Eikö pitäisi nauttia matkasta eikä määränpäästä ? Jos kiirehdin niin alitajunnassahan odotan kuitenkin kokoajan, että voisin pysähtyä ja hidastaa tahtia, joten kiirehtiminen ja stressailu on pahinta lääkettä tähän vaivaan. Elämä kyllä kantaa hosumattakin. Pitää luottaa siihen, että universumi antaa asiat oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa.

Aion kokeilla eri aloja rauhassa ja katsoa mikä tuntuu eniten omalta ja mikä ei. Viimeisimmät ammatit tuosta listasta ovat kyllä viimeaikoina vetäneet hyvin paljon puoleensa, sillä menestyksekkäät snäpchät sessiot ovat luoneet muhun uskoa ihmisten henkisenä auttajana ja life coachina. Kiitos vielä kaikille, jotka jaksatte tukea ja kommentoida sessioita, joista saatte irti asioita omaan elämään. Ette usko miten paljon se minulle merkitsee. Jos et vielä seuraile minua snäpissä,  niin tule ihmeessä kuuntelemaan. Nimimerkkini snäpissä on siis laurrenna .

VAIHTO- OPISKELUA NIZZASSA JA LOMAILUA AASIASSA?

Apua.Enää 22 työpäivää  GANT:illa ja muutan loppuvuodeksi Ranskaan, Nizzaan vaihtoon opiskelemaan yhteen Ranskan parhaista johtamiskorkeakouluista : Université Nice Sophia Antipolis/ Graduate School of Mangementiin! Kouluni alkaa virallisesti 8.9 ja tämän jälkeen minulla on vielä 20 päivää lomaa ennen virallisten kurssien alkua, joten en todellakaan malta odottaa, että mitä kaikkea ihanaa tämä maa ja kaupunki elämääni tuokaan mukanaan.

Ylihuomenna on tarkoitus varata stipendirahoilla asunto ja lennot. Muuta en oikeastaan haluakkaan vielä kohteesta tietää. Haluan hypätä matkaan avoimin mielin ja lapsenomaisin elkein tutkimaan ja nauttimaan elämyksestä. Kursseja en ottanut mitenkään älyttömästi, sillä haluan kokea muutakin kuin kirjojen tuoksua vaihdossa ollessani. Yhteen saksalaiseen tyttöön olen ehtinyt yliopiston Facebook-sivujen kautta tutustua, joten ainakin joku kontakti koululla on, jos ei muuta.

Vaihdon jälkeen tavoitteenani on vielä pystyä reissaamaan tammikuu jossain päin Aasiaa ennen kuin palaan Suomeen ja Helsinkiin uuteen työhön ja gradun tekoon. Koen tarvitsevani totaalista nollausta, sillä en ole pitänyt yli 6 vuoteen yli viikon lomaa töistä tai koulusta, joka on kyllä ollut ihan täysin omaa hörhöyttäni… Työkuvioiden tarkka suunnitelma ratkennee sitten vasta loppuvuodesta mutta tätä varten minulla onneksi on ihana mentori, jonka kanssa käymme läpi urahaaveitani vielä ennen reissuun lähtöäni.

HR -trainee ja konsultin työt ovat tällä hetkellä urahaaveissani ykkösenä,  ennen oman yrityksen pystyttämistä täyteen kukkaansa. Ihmisoikeustyön ja naistenoikeuksien ajamisen haluan jättää vielä hieman myöhempään vaiheeseen elämässäni, jotta pystyn syventymään näihin aloihin sitten antaumuksella, kun aika on kypsä ja elämänkokemusta enemmän.

PS. Suosittelen muuten hakemaan mentoria Helsingin Diakonissalaitokselta, jos tuntuu, että kaipaa elämäänsä ja urallensa ulkopuolista ja objektiivista näkökulman-antajaa. Mentori toiminta on täysin ilmaista ja tämän kautta voi myös itse ilmoittautua mentoriksi.

KEHITTÄMISEN VUOSI  2018 –  NLP KOULUTUS/ OMA YRITYS /YT VIDEOT

Ensi vuodelle haluan antaa aikaa myös itseni kehittämiselle kirjojen, NLP- kurssin, PT -kurssin (liikunta/ ravitsemus)  ja oman yrityksen visioinnin kautta. Snäpin kautta minulta on kysytty paljon videoita youtubeen, joiden suhteen olen ollut vielä jokseenkin laiska, joten tämän suhteen haluan kehittyä ensi vuoden puolella. NLP-koulutuksen tulen käymään True Heartsin -kautta, jonka toimistolla vietin enemmänkin aikaa alkuvuodesta heidän tutustumisilloissaan.

Olen luonnostellut yritystäni jo suhteellisen paljon mutta tarvitsen  vielä lisää koulutusta ja muutaman sertifikaatin, jotta voin todella ryhtyä toimeen virallisesti ja jonkinlaisella ammattitaidolla.Mutta, kun nauttii tekemisestä ja näiden asioiden opiskelusta, niin matkan pituus ei minua haittaa ;)! Määränpää on vain kirsikka kakun päällä.

 

@glamobserver

URHEILU

Urheilun suhteen ainakaan mitään kisailuja ei ole tiedossa vaan fokus on kehon kuuntelemisessa, tietoisessa syömisessä ja kehoni ymmärtämisessä. Reenaan kehon ehdoilla ja syön pääosin terveellisesti mutta sallin itselleni herkkuja ainakin sen kerran viikossa, jos yhtään siltä tuntuu.

Pitkään noudatin suhteellisen rasva/proteiinipainoitteista paleo- ruokavaliota mutta nyt olen lisännyt hiilareita enemmän ja enemmän ruokavalioon ja positiivisen vaikutuksen olen kyllä huomannut treenitehoissa ja yleisessä energiassa. Taas huomaa sen, että ei kannata äärimmäisyyksiin mennä missään ruokavaliossa vaan löytää se OMA kultainen helvetin keskitie, niin kliseeltä kuin se kuulostaakin. Kun ruokavaliossa on tarpeeksi varianssia eikä yksitoikkoisuutta, niin siihen ei ehdi kyllästymään.

SIS . DELI AAMUPALA <3

 

Vitamiinien käyttöön olen viimeaikoina kiinnittänyt myös entistä enemmän huomiota. Tämän innostuksen sain Biosignature-mittauksesta, jossa sain kehotuksen ainakin seuraaviin vitamiineihin: Omega, D-vitamiini, sinkki, C-vitamiini-pore/ monivitamiini-pore, Magnesium , L-Glutamiini ja probioottikapselit.

Reeneissä olen innostunut viime aikoina HIIT- painoitteisista reeneistä normi salitreenauksen ohella. Olen tehnyt juoksumatolla vetoja ja ulkona kuntopiirityyppistä HIIT:tiä ( kesto max 15-20min) .

Esim: 20 minuutta AMRAP-tyylillä ( as many rounds as possible )

20 ilmakyykkyä

15 punnerrusta

10 burpeeta

juoksu esim 50m-80m päässä olevan puun ympäri.

Tämä setti toistetaan niin monta kertaa kunnes 20 minuuttia on täynnä. Ja tämän reenin päättyessä voimat on kyllä sen verran finaalissa, että ei puhettakaan, että voisi verrata samaan fiilikseen mikä on tunnin hissuttelu juoksuhölkän jälkeen…

Tähän reeniin sain uutta inspiraatiota Tough Viking-ilmaisista aamureeneistä viime torstaina. Kannattaa  ihmeessä tulla testaamaan,jos asut Helsingissä!  Ilmaisten reenien puitteissa voipi käydä myös uimassa ja saunomassa ihan ilmaiseksi Sokos Hotel Presidentissä ja saada buffet aamiaisen vain 10 eurolla. Treenit järkätään torstaisin 6:45- 8:00  Oona Tolppasen ja Niko Lehtosen vetämänä. Lähtö on aina Sokos Hotel Presidentin edestä/aulasta.

Kaivoin myös vanhat vuoden 2014 fitnessmallikisan saliohjelmat käsiini ja on taas tuntunut pitkästä aikaa hemmetin hyvältä tehdä perussalia ilman sen kummempaa stressausta. Snäpissä jakelen treenejäni, joten sieltä kannattaa napata screenshotit aina viikon treeniohjelmistani, jos haluaa omaan ohjelmaan ihan ilmaiseksi jotakin uutta.

Tällaisia kuulumisia ja suunnitelmia tältä erää. Laittakaa ihmeessä kysymyksiä mistä tahansa, jos jotain juolahtaa mieleen. Muuten nähdään taas deep talkien ja päivittäisten inspiraatioiden muodossa snäpissä  <3 ;)!

Instagram /Facebook/ Snäppi: laurrenna

Rakkaudella,

Laura.

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *