YOU CAME HERE FOR A REASON

HAUSKAA TEKEMISTÄ OPISKELIJABUDJETILLA ?

HAUSKAA TEKEMISTÄ OPISKELIJABUDJETILLA ?

*Tämän postauksen olen toteuttanut yhteistyössä Offerillan kanssa

Olen hyödyntänyt poikaystäväni kanssa tänä vuonna suhteellisen paljon Offerillan tarjouksia, joten aattelin, että voisin jakaa teillekin miun parhaat vinkit siihen, että mitä hauskaa tehdä viikonloppuisin (noin. 10e / henkilö) oman rakkaan, siskon, kaverin tai muun tutun kanssa. Haluan erityisesti jakaa ihmisille tietoisuutta kokemuksiin panostamisesta, sillä ne säilyvät sydämessä ja muistoissa usein paljon pidempään kuin aineelliset esineet.

Niille, joille Offerilla on vielä ihan uusi tuttavuus, niin kyseessä on siis Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, jossa myydään vain laadukkaiden ja hyväksi havaittujen yritysten alennuslahjakortteja.  Sivuilta voi löytää mielettömän edullisesti kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita/tuotteita, ravintolatarjouksia sekä tuotteita aina jumppatrikoista – siivousvälineisiin kuten lattiamoppi-tossuihin.

Suurin osa palveluihin liittyvistä tarjouksista on pk-seudulla mutta myös Oulu, Tampere, Jyväskylä, Turku ja muutama ulkomaan kohde tarjoaa sivustolla omia elämyksiään.

Tässä kuitenkin tulee nyt miun suositukset edullisiin elämyksien kokemiseen pk-seudulla.

Pääset Offerillan sivustolle klikkaamalla eri vaihtoehtojen otsikoita.

1.Rush trampoliinipuisto

Rushissa olen käynyt kahdesti ! Huippu hauskaa ja tulee tajuttoman kuuma. Viimeksi olin niin ylpeä itsestäni, kun uskalsin tehdä voltit onnistuneesti tasaisella trampalla sekä hypätä monttuun voltilla. Täällä voi siis myös kokea itsensä ylittämisen fiiliksiä…

Offerillan tarjous: 12 e.

2. Cinamon leffateatteri

Rakastetaan Michaelin kanssa leffoja yli kaiken, joten jos siellä joku tykkää leffoista myös niin yks mitä voisi hyödyntää on Kauppakeskus Redin Cinamon leffateatterin palvelut Kalasatamassa. Offerillan tarjoukseen kuuluu leffalippujen lisäks myös popparit kahdelle parin kympin yhteishintaan. Valittavana on myös erilaisia istuinpaikka-vaihtoehtoja pienestä lisämaksusta. Vaihtoehtoina mm. Love Seats -penkit tai Star- penkit.

Offerillan tarjous kahdelta henkilöltä yhteensä: 19,90 e

3. Uusi Sauna

Tätä en ole vielä testannut, mutta haluaisin kokeilla. Meidän taloyhtiössä meillä on vain 1 kerran viikossa saunavuoro ja sekin siihen aikaa, että saattaa olla aina jotain muuta meneillään, joten saunomiset Helsingissä tuppaa jäädä vähiin. Jätkäsaareen on kuitenkin tullut tällainen Uusi Sauna, joka tuo perinteisen korttelisaunan tähän päivään yhdistämällä yleisen saunan ja ravintolan. Saunailun lomassa voi virkistyä vilvoitteluparvekkeella ja nauttia kylpytakki päällä hyvästä ruoasta ja kylmistä drinkeistä baarin/ravintolan puolella.

Offerillan tarjous: 8e /per henkilö tai 15e/ 2 henkilöä

4. Tennis/ Sulkapallon pelaaminen

Michael on käynyt enemmän pelaamassa kuin minä mutta ehkä itsekin rohkenen vielä mukaan. Varsinkin tennistä ois siisti osata pelata paremmin. Jos nää kiinnostaa niin, Offerillasta saa kaksivuoroa ainoastaan 5€ hintaan!

5. Kahvitteluhetki uudessa kauppakeskuksessa Redissä

Kahville voi aina mennä joko uuden tindermatchin, parhaan kaverin tai oman kullan kanssa. Itse vietän kahviloissa erityisesti aikaa itsekseni opiskellessa. Opiskelen viikolla lähes joka päivä kahvilassa ja saan siellä jotenkin erilaisen flow:n päälle kouluhommien tekemiseen. Helsingissä kahviloita on yllin kyllin ja miksei sitä vois viikonloppuna esim. piipahtaa uudessa Kalasataman kauppakeskuksessa REDI:ssä ja nauttia herkullisesta kahvista ja leivoksista. Offerilla tarjoaa tähän tarjousta Robert’s Coffeen puolesta.

Kahvit ja leivokset yhdelle 5,90 e kahdelle 11,50 e Kauppakeskus Redin Robert’s Coffeessa Kalasatamassa. Jätskiä saa Offerillan tarjouksen mukaan tuolta myös parilla eurolla.

6. Kolmen ruokalajin intialainen menu

Hyvät arvostelut ainakin Tripadvisorissa saanut Samrat tarjoaa Helsingin Esplanadilla kolmen ruokalajin illallista kahdelle (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka) Offerillassa tarjoushintaan 25e, eli 12,50 per henkilö. Ei paha tarjous ! Ja ainakin itse näin intialaisen ruoan ystävänä voisin ehdottomasti mennä testaamaan tuota.

7.Tähtijuliste elämäsi tärkeimmästä hetkestä

Vaikka tämä nyt ei varsinaisesti ole tekemistä, niin tällainen muiston tuotteistaminen sopii kuitenkin minun arvomaailmalleni, vaikka yritän välttää turhan krääsän ostamista tänäpäivänä. Tää on vaan jotenkin aivan ihana idea, että saa itse luoda taulun elämän tärkeästä hetkestä ja katsoa missä kohtaa tähtitaivas on siinä hetkessä ollut. Kunhan muutan Michaelin kanssa yhteen, niin haluisin ehdottomasti tällaisen taulun meidän asuntoon, jos vaan rakkaus ja elämä niin suo, että saadaan olla vielä silloin yhdessä.

Tällaisia edullisia ideoita tähän viikonloppuun. Toivottavasti saitte napattua mukaan teidän mielestä parhaat tarjoukset tai ainakin pistettyä korvan taakse ajatuksen tästä sivustosta, jos tulee tylsä hetki, kaipaa tekemistä tai lahjaideaa , jollekkin rakkaalle henkilölle.

Ihanaa viikonloppua ystävät!

Halauksin,

Laurasi.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *