YOU CAME HERE FOR A REASON

KUKA OLEN ?

Olen 27-vuotias intohimoinen elämäntaitojen lähettiläs, uramentori, yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä ja ihmisen mielen ja elämän suurien kysymyksien pohdiskelija, joka kirjoittaa ja tekee vlogeja/podcasteja aiheista, joita kouluissa meille ei minun aikana vielä opetettu. Kuka opettaa meille kuinka rakastaa, pitää huolta itsestään, huolehtia taloudestaan, kehostaan, kohtaamaan kuoleman, kärsimyksen , käsittelemään häpeää ja surua? Miten löytää oma potentiaali ja löytää oma unelmien ura? Miten riisuutua kaikista niistä maskeista, joita me luulimme, että meidän pitäisi pitää yllämme, jotta voisimme lopulta vihdoin tulla siksi miksikä meidän alunperin luotiinkin.

Videoissa ja kirjoituksissani yritän riisua oman maskini ja katsoa mitä tapahtuu. Opettaa ja inspiroida niin itseäni kuin muitakin elämän yksinkertaisilla oivalluksilla.

Koulutukseltani olen erikoisjuristitutkinnon käynyt hallintotieteiden maisteri Itä-Suomen yliopistosta. Olen opiskellut oikeustieteen ohella myös rutkasti kauppatieteitä, ranskan kieltä sekä psykologiaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Olen perehtynyt yliopisto-opinnoissani mm. yrityksen johtamiseen, markkinointiin, oman osaamisen tuotteistamiseen, organisaation designiin, liiketoiminnan ja yrittäjyyden perusteisiin sekä henkilöstöresurssien johtamiseen.

Olen toiminut Suomen uralähettiläänä Studentumilla vuosina 2018/2019. Suomen kiertueen aikana olen tutustunut kymmenittäin eri koulutusaloihin ja tulevaisuuden uranäkymiin niin koulutusmessuilla, lukioissa kuin varuskunnissakin. Olen auttanut ja mentoroinut yli 50:ssä Suomen lukiossa nuoria löytämään omaa potentiaaliaan ja tulevaisuuden suuntaansa. Yliopiston psykologian perusopintojen lisäksi olen suorittanut 1,5 vuotta kestäneen NLP Practioner koulutuksen. NLP:tä kutsutaan neurolingvistiseksi ohjelmoinniksi eli toisin sanoen ajattelutavaksi ja toimintamalliksi, jolla autetaan ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksi.

Omaa työkokemusta minulla on eri aloilta kattavasti. Kokemusta kaupan alalta minulla on yli 5 vuotta ja olen noiden vuosien aikana tutustunut niin konsulentin, vaatemyyjän kuin pankin asiakaspalvelussakin työskentelyyn. Toimin yleisurheilijoiden nuorisovalmentajana Joensuun Katajassa myös yli 7 vuoden ajan ja tein töitä myös henkilökohtaisena avustajana liikuntarajoitteisille henkilöille. Yrittäjänä olen toiminut parisen vuotta, joten alkuvaikeudet ovat minulle vielä tuoreessa muistissa ja siksi haluankin auttaa muita aloittelevia yrittäjänaisia välttämään turhia kompastuskiviä yrityksen alkutaipaleella. Kehitän ja koulutan itseäni jatkuvasti lisää, jotta osaisin auttaa teitä valmennettavia Bosswomaneita ura- ja yrittäjyyspuolella vieläkin paremmin. Tällä hetkellä olen muun muassa mukana Jari Sarasvuon verkkovalmennuksessa, NLP Master opinnoissa sekä psykologian kursseilla avoimessa yliopistossa. Jos uskot, että tällä kokemustaustalla ja koulutuksella voisin olla sinulle jotenkin avuksi, älä pelkää ottaa yhteyttä ja tulla mukaan valmennuksiini.

Tervetuloa mukaani,

Rakkaudella,

Laurasi.

KOULUTUKSET

Sosionomi AMK (valmistuminen 2023)

Positiivisen psykologian asiantuntija Joylla (valmistuminen 2021 huhtikuu)

NLP Master ( 2020 )

NLP- Practioner (2018)

@True Hearts koulutuskeskuksessa

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. NLP on uteliaisuutta, seikkailunhalua sekä halua oppia taitoja, joiden avulla voi nähdä elämän ainutkertaisena ja rajoittamattomana mahdollisuutena kehittyä. NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline ja sisältää runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. NLP on myös johtamismenetelmä, vuorovaikutusmalli, valmennusfilosofia ja terapiamuoto, joka koostuu joukosta taustaoletuksia, sekä näiden varaan rakentuvista malleista ja menetelmistä. NLP on taitoihin ja osaamisen tutkimista. Ongelmia ja niiden historiaa katsotaan tarvittavien taitojen ja voimavarojen näkökulmasta.

(Lähde: NLP Yhdistys)

Omien vahvuuksien tukeminen & tunnistaminen Lapin yliopisto (2020)

Oman osaamisen tuotteistaminen (2016) Itä-Suomen yliopisto

Liiketoiminnan ja yrittäjyyden perusteet (2016)

Valmistunut Hallintotieteiden maisteri (erikoisjuristitutkinto) (2016-2019)

Pääaine:Erikoisjuridiikka EU-Oikeus. Sivuaineet: Psykologia sekä Kauppatiede/ Johtaminen

Hallintotieteiden kandidaatin tutkinto (HTK) (2016)

Pääaine: Erikoisjuridiikka EU-Oikeus  Sivuaine: Kauppatieteet: Johtaminen ja markkinointi sekä ranskan kieli.

Psykologian sivuaine-kokonaisuuden opintoja Itä Suomen yliopistossa

(mm. Persoonallisuuspsykologian perusteet, Terveyden- ja mielenterveyden perusteet.)

Kauppatieteiden laaja sivuainekokonaisuus 60 op. Itä Suomen yliopistossa (mm. oman osaamisen tuotteistaminen yrittäjyyden perusteet , HR-johtaminen)

MIB -Erasmus vaihto Ranskassa kansainvälisen johtamisen ohjelmassa (2017) Itsensä ja tiimi-johtamisen kurssit Nizzan yksityisessä huippu- yliopistossa (Nice Sophia Antipolis). Lukuvuosimaksu tässä yliopistosssa maksaa noin. 24 000€. Opettajat olivat tätä myöten myös maailman huipputasoa.

Crossfit- peruskurssi (2017)

Tapahtumanjärjestäjä kurssi (2012)

SAAVUTUKSET

Suomen kiertue lukioissa Studentumin uralähettiläänä (2018/2019)

Luentojen pitäminen , oppilaanohjaus ja mentorointi uravalintojen suhteen n. 50 Suomen lukiota, varuskuntia ja 2 koulutusmessut.

Satoja jos ei tuhansia positiivisia palautteita sosiaaliseen mediaan tuottamastani sisällöstä koskien elämäntaitoja.

Oma Laurrennan kirjakerho, joka on keskittynyt psykologisiin ja elämäntaitokirjoihin. Jäseniä kirjakerhossani on n.300.

10 tuhatta seuraajaa yhteensä sosiaalisen median kanavissani

Puhujana This is the Real Shit tapahtumassa Levillä (2018)

Suomen Fitnessmalli (2014)

5 vuoden kokemus myynnistä keskittyen vaatemyyntiin

Yksi lukion parhaista ylioppilaista opintomenestyksen perusteella

Suomen paras työntekijäpalaute (Konsulentin työssä/ Mondelez team) (2016)

Suomen paras (lkm) myyntitulos  (Konsulentin työssä /Retail 24) (2016)

Vuoden nuorisovalmentaja Joensuun Kataja (2015) Toimin Joensuun Katajan valmentajana yleisurheilussa (2009-2016)

Koulun vuoden urheilija (2006)

Satoja mitaleja yleisurheilusta nuoruusvuosieni aikana (2000-2009)  edustaessani Karstulan Kivaa ja Joensuun Katajaa

Ota minuun yhteyttä klikkaamalla alla olevaa osoitetta, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai mentoroinnista!

Otan avosylin ja lämmöllä kysymyksiä ja ehdotuksia vastaan <3

YHTEYDENOTTO

2 thoughts on “KUKA OLEN ?”

 • Hei!

  En löytänyt suoraa palautelaatikkoa, joten laitan tähän.. tavoittaa sinut kuitenkin. Laura, tartten sun apua.
  Voisitko tehdä postauksen liittyen aiheeseen –> miten ottaa vastaan kritiikkiä?

  Olen aina ollut tosi huono vastaanottamaan negatiivista sanottavaa omasta toiminnastani. Miksi? En tiedä. Ihan ammatinvalinnankin takia mun tarttis kehittyä ja oppia tästä enemmän. Opiskelen sosiaalialalla sosionomiksi.
  Esimerkiksi tällä viikolla nyt perjantaina tapahtunut ja koko viikonlopunajan mieleni pahoittanut asia meni näin.
  Kirjastosta soitettiin aamupäivällä suunnilleen näin: ”Täältä X kirjastosta päivää! Sulla kuule ollu näitä kirjoja useampia lainassa ja tää yks kirja on aikalailla alleviivattu, nyt on asia niin, että sä tulet hakemaan tämän kirjan takasin ja kumitat kaikki tekemäsi alleviivaukset tähän kirjaan! Meillä ei täällä ole aikaa tälläiseen! Ei näihin saa tehdä merkintöjä etkö ymmärrä? Lisäksi sullahan näkyy täällä olevan 6,80€ maksuja maksamatta, hoidappas nämäkin sitten samalla!”

  Jo tämän puhelun aikana ennenkö ehdin edes sanoa mitään naamassani alkoi tuntua pistelyä ja sydän alkoi hakata kovasti. Katsoin puhelun jälkeen peiliin ja naama oli ihan punaisilla laikuilla ja tunsin kurkussa ahdistusta. En tiedä miksi. Tämä tapahtuu aina jos joku sanoo minulle ilkeään, huonoon, negatiiviseen sävyyn jostakin asiasta. Kirjastosta soittava henkilö puhui tosi epämiellyttävään sävyyn ja tympeästi.

  Vastasin hänelle kutakuinkin näin: ”Olen tosi pahoillani, pyydän anteeksi, olen tottakai valmis korvaamaan aiheuttamani vahingon. Kuinka voin hyvittää kirjan? Haen tottakai kirjan ja pyyhin alleviivaukset. Ja niin kyllä tiedän, että minulla on siellä maksuja.. en vain valitettavasti ehtinyt palauttaa kirjoja ajallaan, koska olin palautuksen ajankohtana toisella paikkakunnalla koulussa ja lisäksi mulla on tässä kymmenen rautaa tulessa yhtä aikaa.. kaksi lasta, toinen kipeänä ja toisen vaikeat allergiat, tämä opiskelu ja koulu ja kaiken yhteensovittaminen ylipäätään… mutta joo minä hoidan ne maksut myös. Haen kirjan tämän päivän aikana”
  Itse vastasin kuitenkin nätisti, asialliseen äänensävyyn. Lopuksi sain oikeastaan vastauksen ”selvä hei”.. ja puhelu loppui. Tuli tosi paha mieli tästä asiasta. Tässä kyse vain yhdestä hemmetin kirjasta! Ei sen kummempi asia ja silti se tuntuu näin voimakkaasti, että mietin sitä vielä kaks päivää tapahtuneen jälkeen. Tämä palautteen vastaanottaminen saa ajoittain miettimään ammatinvalintaanikin, että onko minusta edes tälle alalle, koska olen niin järkyttävän huono vastaanottamaan palautetta. Olenko turhaan opiskellut tälle alalle..olisko mun parempi vaan mennä tehtaaseen purkittamaan, vaikka maalipurkkeja jonkun koneen eteen jossa ei tarvitse nähdä ketään ihmisiä eikä olla sosiaalisissa kanssakäymisissä. Sydän hakkaa, tuntuu että pyörryn, naama helahtaa punaiseksi ja pistelee, tunnen huonovointisuutta ja alkaa itkettää, tekee mieli paeta ja jättää kaikki. Pelkään tätä myös siinä mielessä, että kun valmistun ja pääsen työelämään, ensimmäisen negatiivisen palautteen tai kohtaamisen tultua..pakenenko ja jätän koko työn ja pian löydän itseni oikeasti tehtaasta purkittamasta maalipurkkeja ja työskentelen koneen enkä ihmisten kanssa. Kävin koulua 3,5v turhaan.

  Mitä mä teen? Mun tarttee tehdä jotain tälle asialle!

  • Hei!
   Minulta löydät instagramista korostus-palleron /highlightsin, jossa neuvon kritiikin ja palautteen antamisen suhteen. Muuten voit lähestyä minua sähköpostilla info@laurrenna.fi, jos kaipaat vielä henkilökohtaisempaa avustusta <3 :) Uskon, että olet erityisherkkä niin kuin itsekin olen. Se mitä joku ihminen sanoo tökerösti kertoo heistä, ei sinusta. Se kertoo heidän pahasta olosta itseään kohtaan, ei sinusta. On hyvä erottaa identiteetti ja tekeminen toisistaan. Joku voi sanoa jotakin sinun tekemisestä mutta se ei tarkoita, että se koskisi myös sinun identiteettiä. Esim "teit tämän huonosti" ei tarkoita että sinä olet huono. Suurin osa ihmisistä ei ole opiskellut sitä miten antaa kunnioitettavasti palautetta. Tiedän itse niin kokemuksesta miten paljon tuollainen sattuu. Suosittelen, että katsot sen minun videon instagramista "PALAUTE" highlightsista tai laitat mulle instagramissa vielä erikseen viestiä. Jos sulla ei ole instagramia niin lähetä sähköpostia info@laurrenna.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *